خواص انگور برای بدن (و نحوه خوردن آن) :

 

کویین (Cydonia oblonga) یک میوه باستانی بومی مناطق مختلف آسیا و مدیترانه است.

 

از کشت آن می توان به یونان باستان و روم ، جایی که به عنوان سمبل عشق و باروری استفاده می شود ، ردیابی کرد. اگرچه امروزه به طور قابل توجهی کمتر رایج است ، اما کنستان نزدیکان میوه های محبوب مانند سیب و گلابی هستند (1 منبع معتبر).

 

آنها در پزشکی قومی به مدت ده ها سال مورد استفاده قرار می گرفتند ، اما تحقیقات علمی در مورد فواید آنها هنوز در مراحل اولیه است (منبع 2Trusted).

 

در اینجا مزایای سلامتی درشت درشت وجود دارد ، به علاوه چند نکته ساده برای گنجاندن آن در رژیم غذایی شما.

 

1. سرشار از مواد مغذی است

كوچنها حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری هستند ، و آنها را تقریباً به هر رژیم غذایی تبدیل می کنند.

 

یک تک درخت 3.2 گرم (92 گرم) موارد زیر را ارائه می دهد:

 

کالری: 52

چربی: 0 گرم

پروتئین: 0.3 گرم

کربوهیدرات: 14 گرم

فیبر: 1.75 گرم

ویتامین C: 15٪ از مقدار روزانه (DV)

تیامین (ویتامین B1): 1.5٪ از DV

ویتامین B6: 2٪ از DV

مس: 13٪ DV

آهن: 3.6٪ DV

پتاسیم: 4٪ DV

منیزیم: 2٪ DV

همانطور که مشاهده می کنید ، این میوه مقادیر متوسط ​​ویتامین C و مس را به همراه مقادیر کمی ویتامین های گروه B ، آهن ، پتاسیم و منیزیم تأمین می کند.

 

اگرچه کاملاً غنی از ترکیبات خاص نیست ، اما گیاهان بسیار کمی کالری برای مواد مغذی زیادی ارائه می دهند.


دست نوشته های یک پسر دلنشین ویتامین ,مواد ,میوه ,مواد مغذی ,رژیم غذایی ,نحوه خوردن ,انگور برای ,خواص انگور منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اجناس فوق العاده پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان اداره کتابخانه‌های عمومی شمیرانات قیمت ست کامل لوازم آرایشی آموزش احترام اجتماعی در مدارس تورهای لحظه آخری بیوگرافی بازیگران کاظم سعیدزاده هر چی که بخوای